18.4.2019

Kirpputorilöydöt

Rakastan kirpputoreja ja yleensä aina kierrellessä mukaan jotain tarttuu, enemmän tai vähemmän tarpeellista. Joskus myös niitä hutiostoksiakin, mitkä sitten jonkin ajan päätä saa olla viemässä takaisin myytäväksi. Iso osa mun tavaroista on kirppiksiltä/kierrätyskeskuksista löytyneitä ja mieluummin ostankin hyväkuntoista tavaraa käytettynä kuin uutta kaupasta.

Eilen tein ihan kivoja löytöjä Kirpparilla kirppikseltä. Joensuussa ei mikään hurjan iso valikoima kirppiksiä ole, mun tietääkseni vain kaksi kirppistä, Fida ja pari kierrätyskeskusta. Jos joku tietää muita niin saa vinkata!

Olen pitkään halunnut ostaa Arabian vanhoja värikkäitä kahvikuppeja, mutta en vain ole raaskinut. Nyt sitten päätin, että ostan kun haluan, eihän ne itsestään mun kaappiin lennä. Lisäksi nämä ihanan keltaiset Salla kupit oli sen verran halvat, 6€ ja 8€, että raaskin ostaa. Eihän nämä ihan priimaa ole, pientä kolhua ja tummentumaa mutta kelpaa nyt ensimmäiseksi pariksi. Jos mun keräily tästä alkaa isommassa kaavassa, niin pitää sitten alkaa tarkemmin katsomaan kuntoa. Paljon Arabian astioita olisi ollut ja hetken hypistelin Lotta kahvikuppeja, toinen kävi jo korissakin, mutta jätin ne kuitenkin vielä ostamatta. Ehkä seuraavalla kerralla jo raaskin ostaa :D



Taidetta kirpputoreilta ei yleensä tule ostettua, olen tainnut ostaa tätä ennen vain kaksi maalausta, toisen itse maalauksen takia ja toisen pelkästään kehysten. Tämä tuli vastaan melkein viimeisellä kirpparipöydällä. Jokin tässä pienessä öljyvärimaalauksessa iskee ja hintaa oli vaivaiset 2€.


Tämän maljakon ostin ihan vain koska se näytti kivalle. Pohjassa lukee W.Germany 414-16. Hintaa oli 3€, joten tuskin mitään arvokasta keramiikkaa on. Yritin tätä googletella, mutta ainakaan Suomeksi en tästä mitään infoa löytänyt.



Paras löytö viimeiseksi. Luultavasti 60-luvun tiikkinen vitriini. Hintaa oli 40€, en kyllä tiedä onko se paljon vai vähän tästä :D
Tätäkin googlettelin, mutta en yhtään kuvaa samanlaisesta löytänyt. Luulisin, että tämä on tarkoitus olla seinällä, kun korkeutta tällä ei ole kuin 32cm. Tai sitten tämä on osa jostain isommasta kokonaisuudesta.
Olipa miten vain, niin seinälle tämän ajattelin kuitenkin laittaa ja esille tänne pääsee näteimpiä astioita, vaikkapa sitten Arabian Salla kupit.


1 kommentti:

  1. Nuo kupit on ihan sun näköiset siskosein! Pitääpä pitää silmät auki kirpparilla.

    VastaaPoista