11.4.2019

Kukkia kasvamaan ja muuttoon kuukausi aikaa



Ostin eilen samettikukan ja sormustinkukan siemeniä ja laitoin kasvamaan. Luin, että tuholaiset ei tykkää samettikukista ja niitä kannattaa istuttaa hyötykasvien lähelle karkottimeksi. Ja onhan ne ihan nättejäkin, pääsevät sitten kasvihuoneeseen kurkkujen ja tomaattien kaveriksi.
Sormustinkukkia olen ihastellut blogeissa jo vuosia joten pitihän niitäkin ostaa nyt sitten ihan omaksi. Ilmeisesti ovat helppoja kukkia näin aloittelijallekin ja lisääntyvät sitten pihassa ihan itsestään.
Oli muuten melkoisen olemattoman kokoisia siemeniä. Ajattelin ensin, että joo laitetaan nyt vaikka kuusi siementä kasvamaan. No aukaisin pussin ja nyt niitä on tulossa varmaan 60...
Hieman varovaisuutta mukaan seuraavalla kerralla :D 

Ostin myös muistikirjan mistä aloitin tekemään puutarhakirjaa. Ei tästä mikään varsinainen päiväkirja tule, mutta merkkaan ylös mitä kasvaa, kuinka paljon ja missä sekä tein sivuille taskuja mihin saa siemenet laitettua talteen.




Tänään on tasan kuukausi muuttopäivään. Välillä ihan unohdan, että muutto on tulossa tai edes omistan talon. Sitten taas välillä on, että jee ihanaa maalle ja oma talo tai sitten, että mitä jos en pärjääkään siellä? En osaa enää asua maalla? En osaa jotain asiaa? Poltan vahingossa talon? Eksyn metsään? Karhu syö?
Mutta suurimmaksi osaksi kyllä ihan vain innoissani muutosta, kyllä tätä kaupungissa asumista on jo ihan liikaakin ollut.

Vuokrattiin iso kuorma-auto, että saadaan mahdollisimman paljon tavaraa yhdellä kertaa. Ei meillä kyllä mikään kiire ole kaikkea yhdessä päivässä saada vietyä, vuokra-asunto on meillä kuitenkin toukokuun loppuun asti.

Makkarin laatikkopino, ei niin kaunis sisustuselementti. Vaatehuonetta en kehtaa edes näyttää :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti